05 Ocak 2016

Çamaşır Yıkamanın Keyifli Hali

Ev işleri arasında her hanımın farklı favorileri vardır. Mesela kimi ütü yapmayı sever , bazıları ise yemek yapmayı. Sevdiğiniz işlerin size verdiği keyif ise bambaşkadır ve terapik etkileri vardır. Başka dünyalara gider, hayaller kurar, güzel anları hatırlar, planlar yaparsınız.

Size harika bir haberimiz var. Artık bu keyfi size yaşatan favorileriniz arasına çamaşırı da ekleyebilirsiniz :) Çünkü Rinso bunu mümkün kılıyor.

Rengarenk paketleri ile raflarda dururken bile enerjisini yansıtan Rinso, çamaşır yıkamayı kolay ve eğlenceli bir hale getiriyor. Rinso’nun Kır Bahcesi (Yeşil), Çiçek Bahcesi (Pembe) ve Büyülü Bahçe (Mor) şişeli sıvı deterjanları hem beyaz hem de renklileriniz için tortu bırakmayan bir temizlik vaad ediyor.



Rinso’nun gerçek eğlencesi, yıkama sonrası çamaşır makineninizi açtığınız anda başlıyor. Öyle ki kapağı açtığınız anda tertemiz çamaşırlarınıza eşlik eden muhteşem çiçek kokuları tüm banyoya yayıyor. İşte o an, hissettiğiniz duygular tarif edilmez. Sanki bir anda sevdiğiniz bir melodi çalmaya başlıyor ve o koku sizi alıp bambaşka bir yerlere götürüyor.

Bu kokular o kadar kalıcı ki tertemiz çamaşırlarınızı asarken, kuruturken, ütülerken ve tabii ki giyerken makineyi açtığınız o andaki duygular size kendini hatırlatmaya devam ediyor. Rinso kalıcı bahar kokuları ile çamaşır yıkamayı keyfe dönüştürüyor.

Mutluluk ve keyif zaten anlık değil midir? Mühim olan o anlara hayatınızda yer açmak. İşte Rinso bunu mümkün kılıyor.


Bir boomads advertorial içeriğidir.

Elmalı turta (apple pie) ♥

Enaaaam mis misss😍😍😍🙅🙆🙇
En pratiğinden süslü elmalı pay
Malzemeler: 125 gr. Oda ısısında tereyağı
1 adet yumurta
4 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri
1 çay kaşığı zencefil
1 paket vanilya
Aldığı kadar un ( ele yapışmayacak kıvamda yumuşak bir hamur)
Üzeri için; 2 adet orta boy ince dilimlenmiş elma
1 çay bardağı ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
Hazırlanışı; Derin bir kabın içine oda ısısındaki tereyağımızı, pudra şekeri ve yumurtamızı alıp elimizle iyice karıştırıyoruz ardından ihtiyatlı bir şekilde unumuzu ilave ediyoruz son olarak vanilya ve zencefil ile olayı tamamlıyoruz. Orta boy bir tart kalıbının yağlanmış zeminine hamurumuzun 4/3 ünü ince bir şekilde elimizle bastırarak yayıyoruz. Üzerine dilimlenmiş elmaları dizip cevizi, tarçını döküyoruz. Kalan hamurdan kalıplarla şekil yapıp üzerine yerleştiriyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişiriyoruz. Pişen turtamızı dilimleyip ister sade istersek dondurma yahut whipped topping ile servis yapıyoruz.
Afiyet olsun.😘