25 Nisan 2008
Minik pofuduk ekmekcikler;)
Yapım çok pratik arkadaşlar;)
Süt, maya, şeker, patates(haşlanmış), tuz, sıvı yağ, bir pakette kuru ınstant maya...
Bu minik ekmekcikleri bu kadar lezzetli yapan patetesin hamurun mayalanmasına sağladığı katkı olsa gerek;)(bende hız ve pratiklik çok önemli olduğundan, patetese ekmekciklerimin mayalanmasını hızlandırmasından dolayı sağladığı katkıdan dolayı huzurlarınızda bir kez daha minnatterlığımı belirtmek isterim;))
Malzemeleri bir güzel halli hamur edelim, dinlendirelim ve top top yuvarlayıp tepsiye dizelim hop fırına...
Çıkınca arasına istenilen malzemeleri koyalım ve sunalım...
Afiyet, bal şeker; sevgi nizaya beş çeker;)))
Muhabbetle...
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)