25 Nisan 2008

Minik pofuduk ekmekcikler;)



Yapım çok pratik arkadaşlar;)

Süt, maya, şeker, patates(haşlanmış), tuz, sıvı yağ, bir pakette kuru ınstant maya...

Bu minik ekmekcikleri bu kadar lezzetli yapan patetesin hamurun mayalanmasına sağladığı katkı olsa gerek;)(bende hız ve pratiklik çok önemli olduğundan, patetese ekmekciklerimin mayalanmasını hızlandırmasından dolayı sağladığı katkıdan dolayı huzurlarınızda bir kez daha minnatterlığımı belirtmek isterim;))

Malzemeleri bir güzel halli hamur edelim, dinlendirelim ve top top yuvarlayıp tepsiye dizelim hop fırına...

Çıkınca arasına istenilen malzemeleri koyalım ve sunalım...

Afiyet, bal şeker; sevgi nizaya beş çeker;)))

Muhabbetle...