
MALZEMELER;*1 lt. süt
*5 yemek kaşığı (tepeleme un)
*1 su bardağı şeker
*1 paket vanilya (arzuya göre damla sakızı)
*1 kaşık margarin
*1 paket burçak bisküvi
*ve muz
HAZIRLANIŞI; Öncelikle; ıslatılmış tepsimize; un ufak edip parçaldığımız burçak bisküvilerini yayalım :)). Üzerine; süt, şeker, un, margarin ve vanilyadan mürekkep( mikserle iyice çırpılmış) pudingimizi dökelim ılıdıktan sonra; enine kestiğimiz muzu zahmet olmazsa eğer bir de boyuna keselim ve dört parçaya ayıralım :)) ( bahsettiğim anamur muzu değildir duyrulur) pudingli harcımızı büyük kareler halinde kesip üzerilerine dilimlediğimiz muzlardan koyalım ve saralım.

Arkadaşlar farkındaysanız yine pratik ve lezzeti sizin takdirinize kalmış bir tatlı...
Siz de yapın; hepbirlikte afiyet olsuuuuuuuuuun...
Mutlu hafta sonları...