24 Kasım 2017

Pecan Pie Bars

Crust:

3 C flour

½ C sugar

1 C butter

½ tsp sugar

Filling:

4 eggs, slightly beaten

1 ½ C Karo syrup, light or dark

1 ½ C sugar

3 tbsp butter, melted

1 ½ tsp vanilla

2 ½ C coarsely chopped pecans

Directions:

Grease bottom and sides of 15x10x1 baking or jelly roll pan. Mix crust ingredients in large bowl of mixer until it forms coarse crumbs. Press firmly and evenly into the pan. Bake in preheated overn for 20 minutes. While it is baking, prepare the filling.

In the same mixer bowl, blend all the ingredients except the pecans and mix well. Stir in the pecans. Spread evenly over the crust. Return to the oven and bake 25 minutes or until the center is set. Depending on the oven, it might take another 5 or 10 minutes.

Cool on a wire rack before cutting. Makes 48 bars, cutting 6 rows the long way and 8 rosw the short way.

12 yorum:

  1. I love pecan pie. But I never made it.

    Please visit: https://from-a-girls-mind.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize emeğinize sağlık
    çok güzel tarifleriniz var

    YanıtlaSil

  3. Endüstriyel Mutfak Servisi olarak blogunuzu beğendik.

    YanıtlaSil
  4. öztiryakiler servisi olarak teşekkür ediyoruz.

    YanıtlaSil
  5. https://dambadijital.com.tr/
    KartonBardakMakinesi sektöründe uzmanlaşmış tedarikçilerle işbirliği yaparak müşterilerine yüksek performanslı ve dayanıklı makineler sunmaktadır.

    YanıtlaSil
  6. https://dambadijital.com.tr/
    karton bardak makinası sektöründe uzmanlaşmış tedarikçilerle işbirliği yaparak müşterilerine yüksek performanslı ve dayanıklı makineler sunmaktadır.

    YanıtlaSil