Amasra'ya kadar gidilirde, Amasra salatası yemeden dönülür mü hiç? biz yedik; sizede ikram edelim istedik;
MALZEMELER;
*domates, *salatalık, *havuç, *marul, *maydanoz, *roka, *kırmızı lahana, *semiz otu,
*ve çeşitli turşular (özellikle pancar turşusu)...
SOSU; tuz, nar ekşisi, zeytinyağı (sıralama önemli)
sofraların padişahı salatalardan; değişik bir alternatif! nedersiniz?
Dört dörtlük bir salata gerçekten, tuzun zetinyağından önce eklenmesi lezzet açısından önemli sanırım.Görüşmek üzere.
YanıtlaSilMerhaba Şükran,e-mail aldım.Diğerini unuttuğum için gönderemiyorum. Görüştüğümüzde vereyim.
YanıtlaSilkanımca salata ne olursa olsun değil de taze ve bol çeşit oldumu hem göze hem de hazırlayanın verdiği özeni yansıtıyor.
YanıtlaSilsenin hazırlamış olduğun salatada değişik yöresel tatlardan.
Bu salatadan yemek bana da nasip oldu. Muhteşem bir şey, hele çıtır çıtır barbunlarla birlikteyse.Türkiye de gördüğüm en güzel yer Amasra.Tanrım orada yaşamak istiyorummmmmm:)
YanıtlaSilsevgili nazlıca;umarım günün birinde Amasrada yaşamak kısmet olur,sevgiyle kal...ev perisi
YanıtlaSilEv perisi benim de canim simdi oruc oruc turk tursusu cekmisti. Bu salatayi gorup nasil dayanayim ben?
YanıtlaSilBloguma ziyaretin com memnun etti, yemek fikirlerini kullanirsam, olur mu? :)) Sevgiler.
Sevgili Serra! elimden gelseydi, salatamdan tattırmak isterdim;(malum sanal ortam), yemek fikirlerimi tabikide kullanabilirsin.Faydası olursa sevinirim.fikirler paylaşılınca güzel! öyle değil mi?kolay gelsin! muhabbetle...
YanıtlaSil